Vraag vandaag nog jouw gratis proefles aan!     


Onze pakketten


Rijschool van den Brink werkt met lespakketten van 12 lessen van 1 uur (60 minuten), maar uiteraard kun je er altijd voor kiezen om 1,5 of 2 uur te lessen. Om verwarring te voorkomen bieden wij pakkettten aan van 12 uur. Het spreekt voor zich dat je na het startpakket nog niet klaar bent voor het examen. De gemiddelde leerling heeft 40-45 lessen nodig. Vandaar de vervolgpakketten. Zo hoef je niet in één keer een groot pakket te betalen.


Startpakket € 1340,=

12 rijlessen van 60 minuten

Tussentijdse Toets incl. extra rijles vooraf

Praktijkexamen incl. extra rijles vooraf

Theoriepakket t.w.v. € 49,= gratis

Theorie-examen t.w.v. € 48,= gratis

Vervolgpakket € 720,=

12 rijlessen van 60 minuten

Niet gebruikte lessen worden uiteraard geretourneerd.

 

Herexamen € 670,=

6 rijlessen van 60 minuten

Herexamen met examenservice.

Zo werkt een examen/tussentijdse toets bij ons:

  • Je instructeur haalt je 5 kwartier voor de afgesproken toets/examentijd thuis op. We hebben dan nog een vol uur rijles waarin we de laatste zaken nog een keer kunnen doornemen en oefenen.


  • We moeten een kwartier voor aanvang examen/TTT aanwezig zijn op de examenlocatie. Die tijd kun je gebruiken voor een kopje koffie/thee en/of een sanitaire stop.


  • Tijdens het examen/TTT heb je de beschikking over de lesauto. Of jouw instructeur ook mee gaat bepaal jij zelf. Sommige vinden dit fijn anderen juist niet.


  • Na het examen/TTT zorgt jouw instructeur ervoor dat jij weer thuis wordt gebracht.


Losse prijzen

Theorie-examen

(Her)examen

Faalangstexamen

BNOR-examen

 

€ 48,= (CBR-tarief)

€ 310,= inclusief examenservice

€ 360,= inclusief examenservice

€ 330,= inclusief examenservice

 

Mocht je een faalangst- of BNOR examen nodig hebben bij je startpakket dan wordt de meerprijs apart in rekening gebracht.

(meerprijs € 50,=)

(meerprijs € 20,=)

Onze theoriepakketten


Wij bieden jou bij het startpakket een gratis theoriepakket aan van PlanGo. Dit theoriepakket werkt heel makkelijk via de leerlingapp waarin je ook je vorderingen en afspraken kunt terug zien. Dus alles bij elkaar op je telefoon of tablet. Mocht dit theoriepakket voor jou niet de beste oplossing zijn omdat je liever uit een boek leert of misschien wel last hebt van dyslexie dan hebben wij ook nog de keuze uit 2 onderstaande pakketten. De keuze is aan jou wat voor jou de beste methode is. De één leert nu eenmaal beter uit een boek en de ander beter digitaal (met filmpjes)Het LENS-boekenpakket

Het LENS-boekenpakket bestaat uit het theorieboek met handige QR-codes, Het Verkeersbordenboek, Theorie in het kort, Het informatieboekje: je rijbewijs halen en 10 uur online examentraining.

Voor de oefen-examens en hoofdstuktoetsen heb je een internetverbinding nodig, dit kan uiteraard ook op je telefoon.

I-Theorie

Een volledig digitale lesmethode met ook de mogelijkheid voor dyslexie net als met het CBR-examen. De methode bestaat uit een digitaal boek, 100 animaties over gevaarherkenning, 3D-praktijkinstructie en heel veel CBR gesimuleerde examens van ieder 65 vragen.


Voor deze methode heb je wel altijd een verbinding met het internet nodig.

Klik op de afbeelding hiernaast voor een demonstratiefilmpje van I-theorie